ACUCURVE Masszírozó

Használd az ergonomikus AcuCurve masszírozót a feszes és fájó izomcsomók ellazítására, különösen a nehezen elérhető területeken a nyakon, a háton, és a vállon.

A TriggerPoint AcuCurve masszírozó egy könnyen használható, hatékony otthoni eszköz csökkenteni az izomfeszülést, a fájdalmat és a stresszt valamint a sportból eredő izomfeszességet. Az erdonómikus tervezés könnyen elérhetővé teszi a nyak a váll és a hát, vagy akár az alsó test feszülő izmait.

Az extra kemény hegy alkalmas célzottan feloldani a csomókat az izomrostokban. A dupla masszázslabda kialakítás lehetővé teszi a feszülő izmok ellazítását a gerinc közelében növelve a felsőtest mozgástartományát. Az egyedülálló AcuLoop markolat segít a használóknak megtalálni és nyomást gyakorolni a feszült izomrostokra. Minden TriggerPoint kézi masszírozó termék hordozható, használatuk segíti az izmok mobilitását.

N
Kialakításának köszönhetően könnyen elérhetők a hát, váll, nyak fájdalompontjai
N
Az extra kemény hegy lehetővé teszi a szövetek mélyén fekvő fájdalomgócok pontos elérését
N
A dupla masszázslabda hatékonyan masszírozza a gerinc környéki izmokat, csökkentve a fájdalmat és növelve a hát mobilitását
N
Sokoldalú és egyszerűen használható eszköz sportolóknak, irodai dolgozóknak, utazóknak illetve bárkinek, akinek izomfájdalmai vannak

Felhasználási területei

Gerinc melletti izmok

Felső háti szakasz

Alsó végtagok

Lábfej