Foundation Collection

Prémium eszközök és használati útmutató egy csomagban, amit mindenkinek ajánlunk, aki szabadabban, fájdalmak nélkül szeretne mozogni a mindennapos mély szöveti masszázs segítségével.

TP Massage Ball

A TP Massage Ball (masszázs labda) a legsokoldalúbb önmasszázs eszköz. A legjobb választás, ha célzott területen, egy egy ponton vágysz megkönnyebbülésre.

Footballer

Optimális keménységű masszázsroller. Olyan, kézzel nehezen elérhető területek masszázsára kifejlesztve, mint a lábfej és a lábszár.

Baller Block

A TP masszázslabdáinak és a Footballernek tökéletes alátámasztásul szolgál megfelelő szilárdsága és mérete miatt. A Futballer tárolására is kiváló használat után.

Nem kell profi atlétának, vagy sportorvosnak lenned , hogy tudd, hogy a fájdalom nélküli mozgásszabadság legfontosabb kritériuma, hogy minőségi fitnesz programot biztosíts magadnak.

A Foundation Collection a belépő szintet biztosítja a mélyebb szöveti önmasszázs világába. Úgy tervezték, hogy mindenki számára érthető módon kombinálja a bonyolult biomechanikai elveket az egyszerű masszázs gyakorlatokkal.

N
Nagyfokú szilárdsága a sűrű izomszövetekre is hatékony nyomást fejt ki
N
Pontszerű izomfájdalmak kezelésére kiváló
N
Az optimális szilárdságú alátámasztás a roller tárolására is alkalmas
N
Könnyen tisztán tarható

Felhasználási területei

Vádli alatti izmok

Lábszár oldalsó része

Talp

Farizmok