The Grid 1.0

A GRID masszázshenger azok számára készült, akik jobban akarnak mozogni. Használd a GRID-et lazítsd el a fájdalmasan feszülő izomrostokat.

GRIDX

A GRID X Foam Roller-t azoknak ajánljuk, akiknek az átlagos keménységű masszázshenger már nem elég – felülete kétszer keményebb, mint a GRID 1.0, mely a sérülések, izomfájdalmak kezeléséhez szükséges.

A GRID Foam Roller henger az SMR (self-myofascial release – hengeres önmasszázs) alkalmazásának legismertebb eszköze, mely egyre népszerűbb a profi sportolók között a teljesítmény és az általános egészség terén mutatott drasztikus és általában azonnali hatása miatt.

Felületi kialakítása egy szabadalmaztatott technológia szerint készül és a 3 dimenziós felületi kialakítás az emberi kéz által nyújtott masszázs élményt ad.

N
A 3 dimenziós felület lehetővé teszi a szövetek szellőzését masszázs közben elősegíti a vér az oxigén és a tápanyagok áramlását, ami az izmok regenerálódásához szükséges
N
Egyedülálló GRID rácsmintája egy masszázsterapeuta kezének érzését adja, támogatja a sejtek oxigénellátását, a vérkeringést
N
1 év garancia - Statikus terhelésnél 225 kg testsúlyt is elbír
N
A Distrodensity a legéletszerűbb masszázsélményt nyújtja.
N
Vízálló, könnyen tisztítható

Felhasználási területei

Alkar

Nyak

Oldalsó törzsizmok

Vádli