TP Grid Vibe

Az új GRID VIBE rezgő henger ellazítja a feszes izmokat, javítja a mobilitást, enyhíti a fájdalmat, és növeli a felépülés hatékonyságát köszönhetően a speciális felületének, illetve a vibrációnak.

Ez a precíziós, vibráló henger ötvözi a habhengerlést és a vibrációt, hogy gyorsabb, hatékonyabb eredményt biztosítson. A TriggerPoint GRID már jól ismert mintájával, és kisebb átmérőjével a kompakt GRID VIBE az izomszövetek több rétegét célozza, miközben a vér és az oxigén bejutását javítja az izmok mozgatásakor, ugyanakkor a rezgés ellazítja az izmokat és minimalizálja a fájdalmat. Egyetlen optimális rezgési frekvenciával kalibrált, így a GRID VIBE az izmok pihentetésére, a fájdalomcsillapításra, és a mobilitás hatékonyságának maximalizálására összpontosít. A kompakt GRID VIBE olyan, mint egy személyes masszőr, amit akár utazáskor is magaddal vihetsz, hogy akkor se kelljen nélkülöznöd a relaxáló masszázst.

Mit tartalmaz a csomag?

Hogyan épül fel a Grid Vibe?

N
A 3 dimenziós felület kiegészítve a vibrációs technológiával prémium masszázsélményt biztosít, lehetővé teszi a szövetek szellőzését masszázs közben elősegíti a vér az oxigén és a tápanyagok áramlását, ami az izmok regenerálódásához szükséges
N
A vibrációs technológia a szövetek és az izmokban futó idegek masszírozására optimalizált frekvenciával dolgozik
N
1 év garancia - Statikus terhelésnél 225 kg testsúlyt is elbír
N
Vezeték nélküli megoldás, USB töltővel tölthető
N
1 töltéssel 2 óra üzemidő
N
Könnyen tisztítható

Felhasználási területei

Vádli

Oldalsó izmok

Iliotibiális szalag

Farizmok

Felső háti szakasz

Négyfejű combizom