TP Mobility Pack

A TP Mobility Pack egy praktikusan összeállított kompakt csomag, ami egy GRID masszázshengerből, egy MB1 masszázslabdából és egy hordozó pántból áll. Tökéletes megoldás azoknak, akik folyton mozgásban vannak, a teljes test mobilitásának fejlesztéséhez.

TP GRID 1.0

MB1

A TriggerPoint Mobility Pack két prémium termékből áll, egy GRID 1.0 masszázshengerből, illetve egy MB 1-es masszírozó labdából. A GRID® henger segítségével a nagy izomcsoportokat masszírozhatod át, csökkentve így azok feszültségét, és javítva a teljes test mobilitását. Az MB1 masszírozó labdát a mélyebb, célzott masszázshoz használhatod, hogy enyhítse a feszültséget, a kialakult csomókat. A GRID pánt segítségével kényelmesen magaddal viheted a válladon átvetve a hengeredet, még akár futáshoz is.

N
Kényelmes készlet utazópánttal, ami magában foglal mindent, amire szükséged lehet a teljes test mobilizálásához, bárhol, bármikor.
N
Az egyedülálló GRID masszázshenger rács-mintázata egy masszázsterapeuta kezeinek érzetét kelti a biztonságos és hatékony izomlazításért
N
Az MB1 Masszázslabdal célzott nyomást gyakorol a mély szövetekre a tartós vagy hirtelen fellépő fájdalmak csökkentéséért
N
Tartós és ellenálló eszközök, rendszeres, ismétlődő igénybevételre tervezve
N
1 év garancia - Statikus terhelésnél 225 kg testsúlyt is elbír
N
Vízálló, könnyen tisztítható, a pánt mosható

Felhasználási területei

Alkar

Nyak

Oldalsó törzsizmok

Vádli

Hátizmok, lapockatájék

Lábszár

Farizmok, csípő